Kijkje in de klas

Benieuwd wat we zoals doen op obs De Tandem?

Oproep oud papier

De wind door je haren, mooie uitzichten, Zuidbroek op een andere manier zien en lekker in de buitenlucht zijn?

Klinkt goed he?! Hoe kun je dit realiseren?

Door ons mee te helpen met oud papier ophalen.
Achterop de vrachtwagen is het echt genieten van de mooie omgeving en de buitenlucht. Lijkt het je niet leuk achterop de wagen te staan maar wel om voorin te zitten en ken je Zuidbroek (of een deel ervan) goed? Dan kun je eventueel ook mee als bijrijder. Het is dan jouw taak om de route aan de chauffeur (die meestal Zuidbroek niet kent) door te geven.
Als ik je enthousiast heb gemaakt dan wil je natuurlijk weten op welke data het onze beurt is om het oud papier te halen.
Dat is op:
- 23 maart
- 22 juni
- 28 september
- 21 december

Wist je dat je ook samen mag lopen met een vriend, vriendin, broer, zus of andere bekende die dit met jou wil doen? Deze persoon hoeft zelf geen kind op De Tandem te hebben. Wij zijn blij met elke hulp!!

Wil je meelopen dan kun je je opgeven bij Glenda (moeder van Danique uit groep 6). Dit kan via 06-11077907 of glenda.b@hotmail.com. Ook hangt er bij de klaslokalen een opgaveformulier. Laat in je opgave weten welke dag(en) je zou willen helpen en of je dan alleen komt of dat er iemand met je mee komt. De opbrengst van het oud papier (wat een behoorlijk bedrag is) komt volledig ten goede aan de kinderen van OBS De Tandem.

Oproep Oud Papier PDF
ouderinfo week 9

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

In deze ouderinfo leest u nieuws uit groep 5/6 en 7, een bericht over de brandoefening, de VIP-ochtenden, de judo lessen, het tevredenheid onderzoek en belangrijke data.


Veel leesplezier en alvast een hele fijne vakantie!

22. Ouderinfo week 8
22. Ouderinfo week 8
Ouderinfo week 7

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

In deze ouderinfo leest u nieuws uit groep 5/6, een bericht over de VIP-ochtenden, de judo lessen, het tevredenheid onderzoek, opstart van de jeugdsoos, het sportaanbod van Midden-Groningen voor de komende periode en belangrijke data.

Veel leesplezier!

Vooraankondiging voor ouders 2023 2024
21. Ouderinfo week 7
21. Ouderinfo week 7
Ouderinfo week 6

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

In deze ouderinfo leest u nieuws uit groep 4 en groep 7, een bericht over het inleveren van de rapporten, Tijd voor Toekomst, het tevredenheid onderzoek, het sport- en beweegaanbod van februari en belangrijke data. Veel leesplezier!

20. Ouderinfo week 6
20. Ouderinfo week 6
Ouderinfo week 5

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

In deze ouderinfo leest u nieuws uit groep 5/6, een bericht over het inleveren van de rapporten, het  oudertevredenheid onderzoek, het sport- en beweegaanbod van februari en belangrijke data. Veel leesplezier!

19. Ouderinfo week 5
19. Ouderinfo week 5